Lélekoldás,égi segítők segítségével.

A test és a lélek megújulása.


Programozott gyertyák és Organit piramisok rendelhetőek.

 

A gyertyákat angyali energiával programozom-töltöm fel, névre szólóan rendelhetőek.

 

Mártott gyertya 22×300 mm, 1 db 10.000ft

 

 

Ezek a gyertyák pluszban segítenek abban, hogy az életed területén pozitív áramlás iduljon be. A gyertya színe adott személyt vagy helyzetet, állapotot, kívánságot és vágyakat hivatott képviselni.

Amelyik gyertyát kiválasztottad, azt elküldöm neked adategyeztetés után a megadott címedre. A postai költség benne van a gyertya árában. Külföldre abban az esetben van lehetőség a szállításra, ha állod a kiszállítási költség teljes árát.

 

 

FEHÉR SZÍNŰ GYERTYÁT SZENTKÉP MATRICÁVAL IS LEHET RENDELNI.


A fehér a tisztaság, az ártatlanság, és az igazság jelképe. Kiváló, ha új dolgokba kezdesz, vagy ha többletenergiára van szükséged. Eltávolítja a negatív gondolatokat és negatív energiát a lakásban. Támogatja a pozitív látásmódot az élet minden területén. Kitűnő szín bármilyen célra.
 
 

VÖRÖS:
 

A vörös lelkesedést szül, és energiát gerjeszt. Utal az egészségre, az erőre, az érzelemre, a vérre és a legprimitívebb ösztöneinkre. Vörös gyertyát akkor gyújts, ha kérésed a szexszel, a szerelemmel, párkapcsolat bevonzás vagy az egészséggel áll kapcsolatban. Jó szín ez akkor is, ha vágyad nagyra törő.
 

NARANCS:
 

Ez a szín a közeli kapcsolatokra vonatkozik. Ha valakivel nehezen jössz ki, és kérésed éppen ezzel kapcsolatos, akkor a narancs a tökéletes választás.


SÁRGA:
A sárga az intellektus, a kreativitás és az életöröm színe. Ha azt reméled, hogy fokozhatod alkotókészségedet, vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor a sárga a megfelelő gyertya a számodra.
 

ZÖLD:


A zöldet mindig is a gyógyulás és a gondozás színének tartották, segíti a gyógyulási folyamatokat. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, és a kitartó törekvéssel, a szellem békéjével. Utal a reményre, a bizalomra, a teremtésre. Ez a színe a pénznek, a bőségnek, a sikernek, és a szerencsének is. Ha kívánságod mindezekkel kapcsolatos, akkor válaszd a zöldet.
 

KÉK:


A kék a sokoldalúság, az utazás, a gyorsan érkező pénz színe. Jelent igazságot, ihletettséget, egészséget, bölcsességet, lojalitást és a szellem békéjét is. Jó szín ez azoknak, akik önmaguk munkaadói. Jelképezi a lelkesedést, a sokféle elképzelést és a jobb jövő reményét. Megfelelő szín ez a szerelmeseknek. Válaszd a kéket, ha óhajod mindezzel összefügg. Ez egyben a védelem színe is, bármilyen kék tárgy az otthonodban megóv téged minden ártó hatástól. A kék gyertya jó választás akkor, ha életedben bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz.
 

INDIGÓ:
 

Ritkán találhatunk igazi indigó színű gyertyát, úgyhogy a mélykék is megfelelő. Ez a szín az otthonra utal, a családra, a biztonságra, a gondoskodásra és a mások iránt érzett felelősségre. Tápláló szín, akkor válaszd, ha kívánságod mások – különösen családtagok – megsegítésére vonatkozik.
 

IBOLYASZÍN és BÍBOR:
 

Ezeket mindig is spirituális színeknek tekintették, akkor kell őket választanod, ha kívánságod spirituális, filozófiai fejlődésre vonatkozik. Utalnak az intelligenciára és a tudásra is, és ezek a jók akkor is, ha óhajod a tanulással, és a pszichikai fejlődéssel hozható összefüggésbe-spirituális képességek erősítésére. Az ibolya a pihenés színe is, jó hatással van azokra az emberekre, akik nagyon elfáradtak, akiket sok stressz ért.RÓZSASZÍN:
 

Erről a színről mindig is azt tartották, hogy a romantika színe, ezért ezt válaszd, ha óhajaid bármilyen módon kapcsolódnak a szerelemhez, romantikus kapcsolatokhoz. A hosszú távú pénzügyi sikerre is utal, ezért akkor is használhatod, ha a kívánságod üzlettel függ össze. A rózsaszín tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok jele. Gyengédséget, szeretetet, hűséget, becsületet jelképez.
 

A BRONZ és az ŐSZ színei:


A bronz a humanitárius vállalkozásokat jelenti. Akkor használd, ha kérésed mások megsegítésével függ össze. Ez a szín egyetemesebb érvényű, mint az indigó, amely csak a hozzád közel állók segítésére utal. Ha nagyarányú segítséget szeretnél nyújtani másoknak, akkor ilyen színű gyertyát válassz!
 

EZÜST:


A szín a belső fejlődést és a növekedést jelképezi. Ha kívánságod az intuícióra vagy az okkult tudományokra vonatkozik, akkor válassz ezüstszínű gyertyát! Ez a szín kapcsolatban van a művészetekre vonatkozó kérdésekkel is, és mindennel, ami szép.
 

ARANY:
 

Tökéletes színválasztás akkor, ha a kívánságod valami nagyszabású és fontos dologra vonatkozik. Ha azt akarod, hogy új irányt vegyen az életed, másféle kihívásoknak szeretnél megfelelni, akkor arany gyertyát válassz!
 

BARNA:
 

Ez az a szín, amely szilárdan a földben gyökerezik. Megfelelő, ha a kívánságod tulajdonra, ingatlanra vonatkozik. A barna a szomorúsághoz is kötődik. Akkor használd, ha ki akarsz javítani egy korábban elkövetett hibát.FEKETE:
 

A feketét negatív színnek tartják. Az emberek többsége gyanakvóan, sőt félve tekint a fekete gyertyára. Ha te is így érzel, akkor ne használd! Amikor a Jin- Jang szimbólum fehér-feketéjére gondolunk, máris másképp érezhetünk! Ha kérésed titkok feltárásával, az igazság kiderítésével kapcsolatos, nagyon erős hatású lehet, az élet bármely területén, akár cégek, kapcsolatok tisztítására.

 

Használati útmutató:

 

Gyújts meg a gyertyádat, és gondolj a kívánságodra, képzeld bele magad, amint az megvalósul! Éld át az élményt, az érzéseket!

Végül adj hálát.

Hogyha az időd engedi, maradj a gyertyád közelében, amíg elég! Ha túl sokáig tartana, nyugodtan oltsd el, és majd mikor megteheted, gyújtsd meg újra!

    

 

 

 

Nemsokára elérhetők lesznek az energiát adó saját készítésű Organit piramis formák. Gyógyító ásvány kristályokkal lesz tele és még sok minden mással.

 

 

Az orgonit kifejezés az orgon szóból származik, melynek jelentése "életerő". Maga az orgonit tulajdonképpen fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta kombinációja, ezek a tárgyak ebből a keverékből készültek, formákba öntve. Az orgonit nagyon közkedvelt lelki gyógyító szerszám, használatos védelemként is az elektromágneses sugárzással szemben.

Rengeteg személy érzékelte már az orgonit kedvező hatását. Vannak, akik állítják, hogy mélyebben és nyugodtabban alszanak, ha hálószobájukban orgonit tárgy van.

 

 

 

 

Elérhetőségem telefon: +36-70-30-63-580.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztó gombok
Megosztás

© Minden jog fenntartva.