Lélekoldás,égi segítők segítségével.

A test és a lélek megújulása.


Bemutatkozó

    

 

Szabó Anitának hívnak.

                  Szül.dat.:1978.07.22.                                                                                                                                                                                       

     

 

Indigó embernek születtem. Megérzem a különböző embertípusokat, a tisztákat és az álnokokat.

Tisztánérző vagyok.
Ehhez a képességemhez hozzá fejlődött a tisztán látás és a tisztán hallás.
Médiumi írás is megadatott, így még jobban tudom közvetíteni az emberek felé az égi üzeneteket.

 

Krisztusi beavatást kaptam kézrátételes gyógyításra. Jézus tiszta szeretetét és az élet energiáját tudom közvetíteni a gyógyulni vágyóknak, oly módon, hogy kezemet a gyógyulni vágyóra helyezve magamat csatornaként használom a kezelés alatt.

 

Az idő folyamán megtanultam az energiákkal és az égi segítőkkel együtt dolgozni, ezáltal sok embernek tudtam segíteni.

Idővel elvégeztem a Lélekhang tréning tanfolyamot, így most már ezzel is a segítségedre lehetek.

 

Több spirituális témában jártas vagyok, mint: ezotériában, ezoterikában és mágiában.

Önfeláldozó típusú személyiség lévén nem tudok elsiklani a bajban lévő emberek felett, ezért segítek nekik, ahogy csak tudok. Fontos információ még rólam, hogy az életszeretet oldalán állok, így a rossz szándékú, álnok embereket semmilyen módon nem tűröm meg magam körül!

 

 

Az alábbiakban bővebben írok magamról, hogy jobban megismerjetek.

 

 

Nagyon empatikus (együtt érző) és érzékeny gyerek voltam. Hamar ráhangolódtam szinte bárkire, és megéreztem azt, hogy egy adott ember lelkének mire van szüksége. Fogalmam sem volt honnan, de mégis tudtam, hogy milyen formában kell segítenem az illetőn ahoz hogy jobban legyen.

 

Az első földöntúli tapasztalatom a nagymamám halálával kezdődött, 12 éves voltam, amikor eltávozott a földi létből. Álmomban üzent és megsimogatott, ekkor tapasztaltam meg először egy szellem erejét, érintését. A következő földöntúli tapasztalatom Jézussal volt. Gyermekkoromban megjelent álmomban, és csak mosolygott rám. Földöntúli érzések jártak át, azóta sem volt többet ilyen érzésben részem. Kívánom tiszta szívemből neked is, hogy megtapasztald ezt a felejthetetlen boldogságot.

 

Jézus innentől kezdve kihatással volt az életemre. Jeleket, embereket, és egy médiumot küldött az utamba, amikor a lelkem legmélyén voltam. Ezen a médiumon keresztül adott tanácsokat, s csodának tartottam azt, hogy Ő az életem része. Ma már tudom, hogy ez nem egy csoda volt, hanem Jézus befogadása. Jézus, azóta is mind a mai napig az életem része.

 

Mindenkinek, még neked is lehet Jézussal egy ilyen kapcsolatod kedves Olvasó, ha befogadod őt a szívedbe! Az alábbi linken található imával ezt te is könnyedén megteheted.

 

https://youtu.be/uypVy29Mjcw

 

Az eltelt évek alatt egyre több és több földöntúli tapasztalaton mentem át. Földhöz ragadt lelkek találtak meg segítséget kérve. A tapasztalatok hatására kezdtek el ezek a dolgok, egyre és jobban foglalkoztatni. Beleástam magam ebbe a témába, és így spirituális útra léptem. Ennek hatására alapítottam meg  a Facebook-on egy spirituális csoportot, amelyen keresztül kezdtem el igazán fejlődni, és megérteni a szellemvilág működését. Ahogy gyerekként istápoltam az emberek lelkét, most is azt teszem, csak már égi segítők segítségével.

 

 

                 Köszönöm hogy elolvastad.  Áldás rád.

 

 

 

Megosztás

© Minden jog fenntartva.